Sounds of the Future Residency

SPOR festival, Sound Art Lab, Struer Tracks & Dansk Komponistforening offentliggør nu de første to ud af i alt fire kunstnere, der modtager et residency i Sound Art Labs kunstnerlejlighed i forbindelse med Sounds Of The Future Residency. Residenciet består af atelierplads, adgang til lydstudier, lydudstyr og værksteder, sparring, netværk og meget mere. Det er en del af projektet Fremtidens Lydkunst i Region Midtjylland.

KATRINE AMSLER  

Katrine Amsler er komponist, lyddesigner, producer, instrumentbygger og musiker uddannet fra musikkonservatoriet i Malmö. De seneste år har hun arbejdet med forskellige typer af audiovisuelle projekter bl.a som sound artist for komponist Martin Stig Andersen. I 2021 vandt hun den britiske 'Sound of the Year Award' af The Museum Of Sound og The New BBC Radiophonic Workshop. 

Katrine Amsler er i residency i tre uger i løbet af oktober 2022. 

katrineamsler.com

Katrine Amsler.jpeg
square.jpg

LOUISE FOO

Den danskfødte kunstner Louise Foo arbejder i og omkring lyd som materiale for interaktive oplevelser, ved at bruge nye teknologier til at intensivere affektivt engagerende lydkvaliteter. Hendes seneste arbejde tæller multi-kanal data-sonifikation, der i nær realtid dokumenterer smeltningen af Indlandsisen, musikalsk udforskning af det interplanetariske rum gennem installationer af lydobjekter i keramik og glas med FOO/SKOU og immersiv musikfremstilling med bandet SØSTR.

Louise Foo er i residency i tre uger fordelt mellem juli og oktober 2022. 

Foto credit : Sebastian Holmbäck

Fristen for at ansøge om de to kommende residencies er den 1. september 2022. Ansøgningsportalen åbner en måned før.

Projektet er støttet af Koda Kultur og Region Midtjyllands Kulturpulje 2021.